Blogs

Resultaat 41 - 50 (van 51)

 • Lisanne is de beste voorlezer van Groningen Bekijk details

  17 maart 2022

  11 voorleeskampioenen streden op 15 maart in Borg Welgelegen in Sappemeer om een plaats in de landelijke finale van Read2Me!, dé voorleeswedstrijd voor de brugklas.

 • Lezen en bewegen met Mo El Hankouri - Scoor een Boek! Bekijk details

  28 februari 2022

  FC Groningen, Biblionet Groningen en Groningen Forum starten maandag 28 februari weer met Scoor een Boek! Tijdens dit bijzondere programma gaan leerlingen uit groep 5 en 6 in tien weken tijd zoveel mogelijk boeken lezen én bewegen.

 • Bibliotheken zijn open! Bekijk details

  26 januari 2022

  Bibliotheken zijn open, wees welkom! Lees hier de maatregelen in de bibliotheek.

 • Week van de Lieve Briefjes Bekijk details

  11 januari 2022

  Van 15 t/m 21 januari 2022 is het weer Week van de Lieve briefjes. De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander. De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn vanaf deze week gratis af te halen op allerlei plekken die ook tijdens de lockdown geopend zijn.

 • Bezoek Europe Readr in Bibliotheek Veendam Bekijk details

  4 november 2021

  Maak kennis met literatuur uit alle landen van Europa via het Europe Readr paviljoen. Vanaf 4 november vind je dit paviljoen op de eerste verdieping in Bibliotheek Veendam. Ga je nog een trap omhoog, dan kom je bij de prachtige tentoonstelling met illustraties uit de Hongaarse jeugdliteratuur.

 • Groningen over de grens tijdens Nederland Leest 2021 Bekijk details

  4 november 2021

  Met een boek reis je in een mum van tijd van Groningen naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Je verruimt je blik en vergroot je wereld met nieuwe verhalen . Met het thema ‘Over de grens’ start op 1 november in alle bibliotheken de campagne Nederland Leest. Haal nu het gratis themaboek in de bibliotheek!

 • 9 Informatiepunten Digitale Overheid geopend! Bekijk details

  1 november 2021

  Wie vragen heeft over online communicatie met de overheid kan sinds 1 november terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheek. Biblionet Groningen opende die dag maar liefst negen IDO’s tegelijk!

 • Vrijwilligers gezocht Bekijk details

  12 oktober 2021

  Vind je het leuk om anderen te helpen? Word dan vrijwilliger in één van de bibliotheken in ons netwerk. Op dit moment helpen er al ruim 900 vrijwilligers in en rond onze bibliotheken. Er is altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste vrijwillige medewerkers.

 • Anneke Tiddens genomineerd voor Beste Bibliotheekspecialist van Nederland Bekijk details

  1 oktober 2021

  Anneke Tiddens, lees- en mediaconsulent bij Biblionet Groningen, is genomineerd voor Beste Bibliotheekspecialist van Nederland. Deze prijs wordt eens in de twee jaar toegekend.

 • 18 september: Open dag Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand Bekijk details

  10 september 2021

  Op zaterdag 18 september vindt de open dag 'Ontdek en ontmoet' plaats van Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand. Alle inwoners, ondernemers en organisaties uit de regio zijn van 12.00 tot 16.00 uur van harte welkom.

Paginanavigatie