Zomerlezen: e-books, luisterboeken en activiteiten!

Zon, warmte, heerlijke lange dagen aan het strand, in de tuin of op je droombestemming. Eindelijk alle tijd om lekker te lezen. Je vakantie begint met boeken! In juni, juli en augustus vier je de vakantie met Zomerlezen.

Het zomercadeautje van de bibliotheek

Lekker lezen in de vakantie, maar weinig boeken meesjouwen? Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. De VakantieBieb opent op 1 juni voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. Alvast veel leesplezier!

Altijd en overal

Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot een wereld aan leesplezier. Geniet van de mooiste e-books en luisterboeken. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt..  Er staan meer dan 22.000 e-books en zo'n 2.200 luisterboeken voor je klaar waar je uit kunt kiezen. Hetaanbod wisselt, zodat we je steeds verrassende titels kunnen bieden. We doen ons best om je steeds blij te maken met nieuwe luisterboeken en e-books.

Hangmatten, puzzels en andere zomerse activiteiten

Tijdens de vakantie is er zowel binnen als buiten de bibliotheek van alles te doen. In verschillende bibliotheken hangen bijvoorbeeld hangmatten om lekker lui vakantie te vieren. Kijk in onze agenda om te ontdekken welke activiteiten er nog meer in jouw bibliotheek plaatsvinden.

Delen

X
Image CAPTCHA