Yoleo

Dol op lezen of juist helemaal geen boekenwurm? Probeer eens de leesapp Yoleo! Yoleo is namelijk niet alleen een leesapp, maar ook een computerspel. En dat maakt lezen voor iedereen spannender!

Hybride boeken in een virtuele kamer

Door met de Yoleo-app voor de iPad of via de website van Yoleo zoveel mogelijk boeken te lezen, verdien je leespunten, waarmee je vervolgens een eigen virtuele kamer kunt inrichten. Meubels, dieren, planten: er is van alles te koop voor de verdiende punten. De boeken die je met de app kunt lezen zijn zogenaamde ‘hybride boeken’. Dit zijn speciale e-books die een menselijke voorleesstem combineren met de digitale tekst. Heel fijn als je moeite hebt met lezen, zoals bij dyslexie.

Tijdelijk: gratis toegang tot 85 boeken

Dat de scholen en bibliotheken tijdelijk dicht zijn, betekent niet dat je geen boeken meer kunt lenen. Via Yoleo heb je namelijk toegang tot meer dan 85 digitale boeken! Je kunt een Yoleo account aanmaken als jeugdlid van de bibliotheek maar ook als volwassen lid.

Yoleo thuis gebruiken

Als lid van de bibliotheek kun je in de bibliotheek én thuis gebruikmaken van de Yoleo. Maak voor de eerste keer een account aan en log in. Als je ingelogd bent, geef je aan dat je lid bent van de bibliotheek (zie onderstaand screenshot). Vervolgens kun je met het lenersnummer op je bibliotheekpas en het bijbehorende wachtwoord je Yoleo-account koppelen aan je bibliotheekabonnement.

Word online lid

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Meld je dan nu online aan! Tot 18 jaar is het bibliotheekabonnement gratis, volwassenen betalen slechts €4,75 per maand!  

Vragen over Yoleo?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA