Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv? Bibliotheek Winschoten biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kun je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die je helpen in je zoektocht naar een (andere) baan.

Deze maand staat LindedIn centraal. Sanne de Jonge en Synthia Hut van Afeer gaan aan de slag met LinkedIn.

Afeer is het nieuwe werkbedrijf voor de gemeenten Oldambt, Westerwolde en Pekela. Afeer - afgeleid van het Groningse woord voor ‘zakendoen’ en ‘baan’ - is dé matchmaker van Oost-Groningen tussen werkgevers en werkzoekenden die een beroep op de Participatiewet doen. Het werkbedrijf is ontstaan om meer mensen aan betaald werk te helpen in Oost-Groningen

Deelname aan Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk.

Walk&Talk

Walk&Talk is een gratis bijeenkomst voor werkzoekenden om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Iedere bijeenkomst is er een gastspreker.

> Lees meer

Delen

X
Wachtwoord vergeten?
Image CAPTCHA