Walk&Talk: solliciteren mét succes, zonder stress!

Veel mensen vinden het lastig om zichzelf te zijn tijdens sollicitatiegesprekken. Ze worden zenuwachtig van het idee dat ze beoordeeld worden of dat ze zichzelf moeten verkopen. Dat maakt dat ze verkrampen en onnatuurlijk gedrag gaan vertonen. Herken je dat? Er is hoop! Je kunt ook tijdens een sollicitatiegesprek de ontspannen versie van jezelf zijn.

Eline Sluys leert je hoe dat in z’n werk gaat. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het verband tussen je gedachten, gevoel en gedrag, mindset en effectief communicatiegedrag.

Over Eline Sluys
Eline Sluys is coach en trainer. Kort samengevat bevat haar methode drie bouwstenen die je kunt gebruiken om aan je doelen te werken, zoals bijvoorbeeld meer zichtbaarheid zonder stress. Deze bouwstenen zijn:

1) Begrijp de verschillen tussen introversie en extraversie;
2) Ontwikkel een mindset voor groei;
3) Oefen effectief communicatiegedrag.

Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden!
Op zoek naar (ander) werk? Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken! Walk&Talk is een maandelijkse, gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Ontmoet andere werkzoekenden en deel tips en ervaringen. Elke keer zal een gastspreker praten over een bepaald onderwerp. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek, ben je van harte welkom.

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Walk&Talk

Walk&Talk is een gratis bijeenkomst voor werkzoekenden om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Iedere bijeenkomst is er een gastspreker.

> Lees meer

Aanmelden

Bovenstaande ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor communicatie rondom deze activiteit.

Delen

X
Wachtwoord vergeten?