Walk&Talk: de koffiepauze voor werkzoekenden - met Karin Smalbil

Tijdens de Walk&Talk kun je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips en suggesties ontvangen die je helpen in je zoektocht naar een (andere) baan. Met iedere maand een andere spreker, kijk voor de thema's op de website. Kom langs, de toegang is gratis!
Laat je even weten of je komt? Mail met Netty Niehoff n.niehoff@biblionetgroningen.nl
Walk&Talk is elke laatste dinsdag van de maand van 15.00 - 16.30 uur (niet in de vakantieperiodes).

----------------------------------------------------------------
Speciale gast van de maand is Karin Smalbil. Karin is eigenaar van Succesbureau en Leiderschapstraining Ameland. Een energieke en creatieve inspirator die lef en gezond verstand combineert en de mens centraal stelt. Ze is communicatiekracht, HRM- professional, trainer, organisatieadviseur, Werkgelukdeskundige en daarnaast journalist en jurist.

Voel je welkom. Ik zie je graag! Aldus Karin:
Wat werkt, wat werkt niet, en wat werkt nou juist voor jou?
Hoe ga je om met een afwijzing op die ene sollicitatie. Trek je je die persoonlijk aan? Draai de vraag eens om: zou je een afwijzing als persoonlijk moeten voelen? Hoe geef je een positieve draai en meer waarde aan het zoeken naar (waardevol) werk.

Hoe krijg je meer inzicht in je persoonlijk leiderschap?
Hoe pitch je in één minuut jouw talenten, je drijfveren, je doel?
Weet je nog waar jouw motivatie ligt?

Karin Smalbil van Succesbureau biedt in een mooi en (werk)waardevol programma (deels interactief) inzichten in een andere kijk op werk, géén werk, motivatie, jouw persoonlijk leiderschap, inzichten, doorzichten én uitzichten. Kom werken aan jouw eigen ‘winkel’, op 26 november a.s. om 15.00 uur tijdens de Walk&Talk in de bibliotheek in Delfzijl
Na de Walk&Talk neem je mee naar huis:

·        Een andere kijk op afwijzingen.
·        Concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt.
·        Verbindend netwerken, hoe doe je dat.
·        Jongleren met tijd en zoeken naar werk.
·        Personal branding, het heft in eigen leiderschap en nog veel meer.
·        Een frisse blik op de trends en ontwikkelingen qua werk van 2020.

Voor wie? Voor iedereen die met werk, geen werk, anders werk, vervelend werk, demotiverend werk, studie en werk, en opnieuw aan het werk te maken heeft. Van directeur tot manager, van pijpfitter, winkelbediende, fabriekswerker, tot processor.
Kortom voor iedereen en voor jong en oud.
Voel je welkom. Ik zie je graag! Karin – Succesbureau.

Karin Smalbil begeleidt organisaties en medewerkers om hun succes en performance te vergroten, en hun purpose op een positieve manier te (her-)activeren.
Ze is een enthousiasmerende en resultaatgerichte trainer en coach, met een passie voor potentieel, ontwikkeling, groei én Gelukkig Werken en (persoonlijk) Leiderschap. Dit met de focus op unieke resultaten.

Specialisaties: persoonlijke effectiviteit, communicatie, spreker, teamontwikkeling, werkgeluk, (HR-)Management, employee experience, sociale innovatie, ontwikkel- en leiderschapsprogramma's, duurzame inzetbaarheid, complexe reorganisaties, coaching & training met onder meer Werkgeluk in HR-beleid.   
Zij bouwt met jou aan een fundamentele stap voorwaarts, met haar strategische keuze: Geluk hoog op de agenda!
karin@succesbureau.nl  | Tel: +31 623301360 |  https://succesbureau.nl/

 

Walk&Talk

Walk&Talk is een gratis bijeenkomst voor werkzoekenden om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Iedere bijeenkomst is er een gastspreker.

> Lees meer

Delen

X
Image CAPTCHA