Theatervoorstelling Moppereend

Van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Dit jaar is 'Moppereend' verkozen tot Prentenboek van het jaar en staat dus volop in de belangstelling!

Theatervoorstelling MOPPEREEND
Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar de bibliotheek voor de theatervoorstelling over Moppereend gespeeld door Pie & Raatje. Deze voorstelling is voor peuters en kleuters. Een 'mopperige' voorstelling waar je heel vrolijk van gaat worden!

Moppereend: het verhaal
In dit leuke prentenboek speelt Moppereend de hoofdrol. Ze gaat van mopperig, naar extreem chagrijnig. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken door te vragen of ze met hen wil meedoen, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het gechagrijn van eend. Ondertussen wordt het donderwolkje boven moppereend groter en groter tot het een ‘megantische’ zwarte wolk is geworden. En wat krijg je dan? De boel barst los: regen, dansende dieren in de plassen en een regenboog.  Een mooie conclusie: hoe donker de wolken ook worden, ooit komt er een einde aan!

Voorlezen tijdens de Nationale Voorleesdagen

Maak kennis met Moppereend, een chagrijnig diertje. De Nationale Voorleesdagen 2020 staan volledig in het teken van deze creatie van schrijver Petr Horáček. 'Moppereend is door bibliothecarissen gekoezen tot Prentenboek van het Jaar.

> Lees meer

Delen

X
Image CAPTCHA