De Voorleeshoek

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom biedt het online platform De Voorleeshoek elk jaar maar liefst 200 nieuwe voorleesfilmpjes voor kinderen van 0 tot 10 jaar oud.

Voorleesfilmpjes voor iedereen

Spannende boeken, grappige boeken, prentenboeken, informatieve boeken: de voorleesfilmpjeskast is rijk gevuld. Elk filmpje is een combinatie van een voorleesstem, prenten en muziek. Speciaal voor de leeftijdscategorie 7-10 jaar staan er bovendien voorleesboeken online met alleen de eerste paar hoofdstukken, om nieuwsgierigheid te wekken en daarmee het leesplezier te vergroten. Omdat De Voorleeshoek werkt met thema’s, zoals herfst of liefde, kunnen de voorleesfilmpjes ook goed ingezet worden op de basisschool of op het kinderdagverblijf.

De Voorleeshoek thuis gebruiken

Als lid van de bibliotheek kun je in de bibliotheek én thuis gebruikmaken van de Voorleeshoek. Log thuis in met het lenersnummer op je bibliotheekpas en het bijbehorende wachtwoord. Eenmaal ingelogd, word je doorverwezen naar de juiste pagina.

Word online lid

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Meld je dan nu online aan! Tot 18 jaar is het bibliotheekabonnement gratis, volwassenen betalen slechts €4,75 per maand!  

Vragen over De Voorleeshoek?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA