compleet en eigentijds bibliotheeksysteem voor scholen

V@ school

V@ school

V@ school is een bibliotheeksysteem dat is ontwikkeld door de bibliotheken in Nederland en wordt op honderden scholen in het basis en voortgezet onderwijs gebruikt. Het enige wat je nodig hebt om dit bibliotheeksysteem te kunnen gebruiken, is een computer met internet; je hoeft geen software te installeren. V@ school is modern, veelzijdig en sluit volledig aan bij de belevingswereld en vaardigheden van de huidige generatie leerlingen.

Veel mogelijkheden

Naast het beheer van de schoolbibliotheek met de mogelijkheden tot zoeken, uitlenen en innemen, ondersteunt V@ school het leesonderwijs en draagt het bij aan het vergroten van de informatievaardigheden van de leerlingen. Kinderen kunnen zelf leuke boeken ontdekken maar ook betrouwbare, relevante informatie op internet voor spreekbeurten, werkstukken en projecten.

Vragen over V@ school

Kijk bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de Helpdesk van Biblionet Groningen via (088) 50 61 999 of vschool@biblionetgroningen.nl.

Hulp bij V@ school

1/2
  • Handleidingen V@ school

    Hier vind je de PO (Primair Onderwijs) en VO (Voortgezet Onderwijs) handleidingen voor V@school PO handleidingen en VO handleidingen

  • Veelgestelde vragen over V@ school

    Hier vind je het antwoord op de veelgestelde vragen, klik op de FAQ pagina

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA