Taalhuis

Moeite met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer? Je bent niet alleen. Het Taalhuis is dé plek in de bibliotheek waar je terecht kunt voor hulp. Je hoeft geen lid te zijn. Je vindt er bijvoorbeeld speciale leesboeken, oefenboeken en gratis taalcursussen. Daar kun je gebruik van maken als de bibliotheek open is. Ook worden er regelmatig inloopspreekuren gehouden waar je hulp krijgt bij het vinden van een passende taalondersteuning. Daarnaast kun je altijd terecht bij het Online Taalhuis.

Tijdens de schoolvakanties vinden niet in alle vestigingen activiteiten van het Taalhuis plaats. Kijk voor actuele informatie over het Taahuis in jouw regio in onderstaande regiolinks. 

Samenwerking

Het Taalhuis is een samenwerking tussen Biblionet Groningen, Stichting Lezen & Schrijven, gemeenten, ROC, welzijnswerk, Humanitas en lokale partners.

Vragen over het Taalhuis?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Online Taalhuis

Deelnemers van het Taalhuis kunnen online doorgaan met leren lezen en schrijven. In samenwerking met de coördinatoren van het Taalhuis bieden we video's met oefeningen voor thuis. We vullen de oefeningen regelmatig aan.

> Lees meer

Taalhuis Eemsdelta

Het Taalhuis Eemsdelta helpt je bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Volg een gratis cursus of vind een Taalvrijwilliger.

> Lees meer

Taalhuis Het Hogeland

Het Taalhuis Het Hogeland helpt je bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Volg een gratis cursus of vind een Taalvrijwilliger.

> Lees meer

Taalhuis Midden-Groningen

Het Taalhuis Midden-Groningen helpt je bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Volg een gratis cursus of vind een Taalvrijwilliger.

> Lees meer

Taalhuis Oldambt

Het Taalhuis Oldambt helpt je bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Volg een gratis cursus of vind een Taalvrijwilliger.

> Lees meer

Taalhuis Pekela

Het Taalhuis Pekela helpt je bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Volg een gratis cursus of vind een Taalvrijwilliger.

> Lees meer

Taalhuis Stadskanaal

Het Taalhuis Stadskanaal helpt je bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Volg een gratis cursus of vind een Taalvrijwilliger.

> Lees meer

Taalhuis Veendam

Het Taalhuis Veendam helpt je bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Volg een gratis cursus of vind een Taalvrijwilliger.

> Lees meer

Taalhuis Westerkwartier

Het Taalhuis Westerkwartier helpt je bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Volg een gratis cursus of vind een Taalvrijwilliger.

> Lees meer

Taalhuis Westerwolde

Het Taalhuis Westerwolde helpt je bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Volg een gratis cursus of vind een Taalvrijwilliger.

> Lees meer

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA