doe mee(r) met de bieb

Klantenservice

Instructiefilmpjes

1/4
 • Instructiefilm: Inloggen in de online Bibliotheek-app

  Als bibliotheeklid kun je gratis (en legaal) e-books lezen en luisterboeken luisteren met de online Bibliotheek-app. Maak je keuze uit duizenden e-books of luisterboeren, zoals thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken. Het aanbod groeit snel. Er valt dus steeds iets nieuws te ontdekken.

 • Instructiefilm: Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

  In dit filmpje leggen we stap voor stap uit hoe je je wachtwoord wijzigt op onze website, biblionetgroningen.nl.

 • Instructiefilm: Hoe kopieer en plak ik een link?

  Als de link in de mail niet werkt, bekijk dan hier het filmpje hoe je stap voor stap de link kunt kopiëren en plakken in de adresbalk van je browser.

 • Instructiefilm: In 4 stappen gastlenen

  Ben je lid van een bibliotheek buiten de provincie Groningen, maar wil je iets lenen van een bibliotheek in Groningen? Dat kan! Je mag gratis gastlenen bij alle vestigingen van Biblionet Groningen en het Forum Groningen. Gratis online reserveren, tot 25 boeken, dvd’s, games, luisterboeken of tijdschriften tegelijk lenen, 4 weken lang en natuurlijk boetevrij.

Aanvragen

Kun je bij ons niet vinden wat je zoekt? Als lid kun je voor een klein bedrag boeken, cd's en dvd's aanvragen bij andere bibliotheken in Nederland.

> Lees meer

Abonnement

Met het abonnement leen je tot 25 titels en 10 e-books tegelijk. Je mag titels 4 weken in huis hebben. Een keertje wat later met inleveren? Je hoeft geen boete te betalen.

> Lees meer

Abonnement voor kinderen

Als lid van de bibliotheek mag je 25 titels tegelijk lenen en 4 weken in huis hebben. Een keertje wat later met inleveren? Je hoeft geen boete te betalen.

> Lees meer

Bibliotheek aan huis

Lees je graag, maar kun je niet zelf naar de bibliotheek te komen? Onze leden kunnen vrijwel overal gratis gebruikmaken van Bibliotheek aan huis.

> Lees meer

Boekspots

Een Boekspot is een boekenkast van ons allemaal. Kies een boek, lees een boek en deel een boek. Biblionet Groningen ondersteunt lokale Boekspots.

> Lees meer

Gastlenen

Leden van bibliotheken buiten de provincie Groningen mogen bij ons gastlenen. Gratis, tot 25 titels tegelijk, 4 weken lang en natuurlijk boetevrij.

> Lees meer

Online Bibliotheek

Geniet altijd en overal van e-books en luisterboeken. Ontdek je favoriete genres: van thriller tot chicklit, van waargebeurd tot fantasy.

> Lees meer

Reserveren

Is de titel die je zoekt niet aanwezig in jouw vestiging? Je mag gratis tot 5 titels reserveren uit onze hele collectie en die van het Forum Groningen.

> Lees meer

Terugbrengen

Wat je ook bij ons leent: de leentijd is altijd 4 weken. Aan boetes doen we niet. We vertrouwen erop dat je wat je leent ook weer op tijd komt terugbrengen.

> Lees meer

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA