Scoor een Boek!

Scoren kun je overal, dat is de gedachte achter Scoor een Boek! 5.500 kinderen uit groep 5 en 6 lezen vanaf februari zoveel mogelijk boeken. Ze worden via filmpjes aangemoedigd door FC Groningen-speler Tom van Weert. De leerlingen sluiten, na 9 weken lezen, Scoor een Boek! sportief af op het voetbalveld.

Thuiseditie

Scoor een Boek! vindt niet alleen plaats in de klas. Dit jaar roepen we gezinnen weer op om thuis ook boeken, kranten en tijdschriften te gaan ‘scoren’. Het hele gezin mag meedoen. 

Hoe kun je meedoen?

De kinderen – die via school meedoen met Scoor een Boek! – krijgen een poster. Op deze poster kun je voetbalplaatjes sparen. Deze plaatjes kun je op 3 manieren verdienen:

  • Kom boeken lenen in de bibliotheek. Wekelijks ontvang je bij een bezoek 1 voetbalplaatje
  • Doe mee met de Scoor een Boek! Experience. In 30 bibliotheken worden de komende weken activiteiten georganiseerd. Doe mee en verdien voetbalplaatjes. In de agenda hieronder vind je alle activiteiten  
  • Speel jezelf in het elftal! Doe mee met het FIFA-toernooi op de Playstation en win een van de 7 regionale voorrondes. De 7 winnaars krijgen een voetbalplaatje van zichzelf én gaan door naar de provinciale finale in april

Heb je de poster niet gekregen, maar wil je wel meedoen? Download de poster en print ‘m uit

 

Delen

X
Wachtwoord vergeten?