Online logopedie

In Bibliotheek Delfzijl, Bibliotheek Stadskanaal en Bibliotheek Veendam kun je online logopedielessen volgen van TinyEYE. Online logopedie is namelijk voor iedereen die het nodig heeft. Voor kinderen met een taalachterstand of kinderen die moeite hebben met de uitspraak van woorden. Maar ook voor volwassenen die bijvoorbeeld na een beroerte problemen hebben met spreken en voor anderstaligen die de Nederlandse klanken als ui, eu en au lastig vinden. Online logopedie zit in het basispakket van de zorgverzekering. Voor jongeren tot 18 jaar zijn er geen bijkomende kosten, vanaf 18 jaar moet er rekening gehouden worden met het eigen risico.

Over TinyEYE

TinyEYE levert online logopedie aan kinderen en volwassenen in Nederland en het buitenland. “Logopedie online werkt eigenlijk hetzelfde als logopedie in een praktijk. Cliënten zien de logopedist in beeld en cliënt en logopedist kunnen met elkaar praten. De logopedist oefent met behulp van digitale games de spraak en taal met de cliënt. De methodiek van TinyEYE is wetenschappelijk aangetoond effectief en efficiënt.”, aldus Elisa Gielen, directeur van TinyEYE.

Ik wil online logopedielessen volgen

Meedoen is heel eenvoudig, meld je met onderstaand formulier aan. Kom vervolgens naar de bibliotheek waar je je hebt aangemeld en ga achter een computer of laptop zitten, log in en krijg contact met de logopedist. Tijdens de ongeveer 20 minuten durende les doe je onder begeleiding allerlei oefeningen. Je kunt zelf beslissen hoe vaak je komt en er is altijd een bibliotheekmedewerker aanwezig om je te helpen.

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA