Online cursussen

Altijd al bloemschikken of Italiaans willen leren? Als bibliotheeklid kun je elk jaar twee online cursussen volgen via de landelijke, online bibliotheek. Helemaal gratis. Leer bijvoorbeeld een vreemde taal of ontdek een nieuwe hobby. Leer een nieuw computerprogramma kennen of werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Als bonus krijg je iedere maand een korte cursus cadeau.

Online nieuwe dingen leren

De online cursussen bestaan uit een aantrekkelijke mix van tekst en veel videomateriaal. Alle cursussen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Zin om iets nieuws te leren? Bekijk dan het overzicht met alle online cursussen. Kies de cursus die je wilt gaan volgen en bevestig je keuze. Een gekozen cursus kun je niet ruilen of terugsturen.

Ga je voor de eerste keer een van onze online cursussen volgen? Meld je dan eenmalig aan. Na het aanmelden kom je in jouw persoonlijke cursusomgeving. Hier staat je cursus voor je klaar, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. Ook de cursus van de maand staat in je persoonlijke cursusomgeving.

Vragen over de online cursussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

 

Delen

X
Wachtwoord vergeten?