Online Bibliotheek

Thrillers, chicklits, romans, waargebeurd of fantasy. Als lid van de bibliotheek heb je met de nieuwe online Bibliotheek-app toegang tot een groot aanbod aan verschillende e-books en luisterboeken.

E-books én luisterboeken

In de nieuwe online Bibliotheek-app vind je duizenden e-books en luisterboeken. De nieuwe online Bibliotheek-app vervangt per 8 september 2020 de huidige e-books-app en de LuisterBieb-app.

Boeken lezen en luisteren is nu nog gemakkelijker. Vanaf nu doe je alles in de app: boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren. Geef hartjes aan boeken die je graag wilt lezen of luisteren en maak zo een verlanglijst in de app. In de app zie je altijd het actuele aanbod.

 

Verhalen voor alle leeftijden

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen en jongeren kunnen genieten van zo'n 3.500 luisterboeken en ruim 30.000 e-books. Voor de allerkleinsten zijn er boeken van onder andere Woezel & Pip, basisschoolkinderen kunnen genieten van Brief voor de Koning van Tonke Dragt en voor scholieren hebben we de verzameling boeken die voor school gelezen of geluisterd kunnen worden. 

Word online lid

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Meld je dan nu online aan! Tot 18 jaar is het bibliotheekabonnement gratis, volwassenen betalen slechts €4,75 per maand!  

Vragen over de online Bibliotheek-app?

Bekijk de veelgestelde vragen op de website van de Online Bibliotheek of neem contact op met hun klantenservice.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA