Zoeken in de collectie en Mijn account vernieuwd

De catalogus waarmee je zoekt in de collectie en Mijn account, de online omgeving voor bibliotheekleden, zijn vernieuwd.

Uitgebreide catalogus

Vanaf nu is de nieuwe catalogus beschikbaar op de website en in onze bibliotheekvestigingen. Het zoeken in de collectie ziet er niet alleen helemaal anders uit, maar is ook uitgebreider dan voorheen. Met de nieuwe catalogus zoek je gelijktijdig in:

  • Provinciale collectie van Biblionet Groningen en het Forum Groningen
  • Landelijke bibliotheekcollectie
  • Muziekweb: de collectie cd’s en dvd’s van de Centrale Discotheek Rotterdam
  • E-bookscollectie

Als je hebt gevonden wat je zoekt dan kun je na inloggen direct reserveren, aanvragen uit een andere bibliotheek, en een e-book kan zelfs direct geleend worden.

Ook is een handige extra functie toegevoegd: bij een titel krijg je nu titelsuggesties onder de noemer ‘Anderen bekeken ook’.

Probeer de nieuwe catalogus uit. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Mijn account

De online omgeving voor bibliotheekleden is ook helemaal nieuw. Na inloggen kun je nog steeds bekijken welke titels je thuis hebt en wat de status is van eventuele reserveringen. Ook kun je online je eigen gegevens bekijken en wijzigen. Nieuw is dat je andere bibliotheekpassen kunt koppelen aan Mijn account, zodat je met één keer inloggen bijvoorbeeld ook de informatie van andere gezinsleden kunt bekijken.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA