Winnaars V.I.P. tickets bekend: Food Experience met Pierre Wind

Elk jaar staat de maand november in het teken van de landelijke campagne Nederland Leest. Deze keer gaat het over voeding, een belangrijk onderwerp waar iedereen wel iets mee heeft. Gedurende de hele maand november hebben we in de provincie Groningen daarom uitgepakt met smakelijke activiteiten. 

Food Experience met Pierre Wind

Om de campagne feestelijk af te sluiten organiseren wij op vrijdag 30 november in Bibliotheek Veendam een Food Experience met Pierre Wind. Voor deze feestelijke afsluiting kon je gouden V.I.P. tickets winnen. Op woensdag 21 november werden de winnaars bekendgemaakt. Een aantal winnaars van de winactie heeft de feestelijk verpakte tickets al opgehaald. Wij wensen iedereen veel plezier bij de Food Experience met Pierre Wind aanstaande vrijdag!

Naast de wervelende demo van Pierre Wind, die hij zelf ‘kikkûh’ noemt, zal er in Bibliotheek Veendam nog veel meer te beleven, te proeven en te experimenteren zijn op vrijdag 30 november. Tussen 16:00 en 18:00 uur staat alles in het teken van koken en eten. Kookliefhebbers en foodies zullen elkaar ontmoeten en kookskills uit diverse culturen bewonderen. Er zijn blender bikes aanwezig en voor dare devils staan er eetbare insecten op het menu.

Kaartverkoop 

Wil je er ook bij zijn? Er zijn nog kaarten te koop voor de Food Experience op vrijdag 30 november in Bibliotheek Veendam.

Delen

X
Image CAPTCHA