Winnaars BoekStart actie nemen prijs in ontvangst

BoekStart bestaat dit jaar 10 jaar en dat vierden we met een Gouden waardebon-actie! In BoekStartkoffertjes verspreid over de hele provincie konden ouders en kinderen een gouden waardebon vinden. De gelukkige vinders kregen een mooi prijzenpakket.

Winnaars

In Bibliotheek Ter Apel vonden de kleine Sem en zijn moeder de gouden waardebon in hun koffertje en in Bibliotheek Stadskanaal waren Lias en zijn moeder (foto) de gelukkigen. Ook in onder andere Marum, Grootegast, Bedum, Leek, Uithuizermeeden en Delfzijl mochten de bibliotheken waardebonvinders blij maken met het prijzenpakket. Wij wensen alle winnaars van de Gouden waardebon-actie veel voorleesplezier!

Succes

De afgelopen maand zijn er maar liefst 234 baby’s en dreumesen ingeschreven bij de bibliotheek. We blijven ook na deze actie aanmoedigen dat ouders hun kleintjes lid maken van de bibliotheek én dat ze samen veel leesplezier beleven.

BoekStart

Kinderen die als baby zijn voorgelezen zijn later vaak beter in taal. Met BoekStart willen we, samen met gemeenten, het voorlezen aan jonge kinderen stimuleren. Ouder van een baby? Dan ontvang je een BoekStartwaardebon van de gemeente waarmee je je baby gratis bibliotheeklid kunt maken. Ook mag je een BoekStartkoffertje vol met leuke voorleesboeken ophalen.

Winnaars Gouden waardebon BoekStart

Delen

X
Image CAPTCHA