Werken aan de Toekomst

Bij Biblionet Groningen werken we hard aan de toekomst van onze bibliotheken. Daarom zijn we bezig met projecten die zijn gericht op innovatie, samenwerking en efficiency.

Kinderraad 

Binnenkort gaan we werken met een kinderraad. De leden van deze raad gaan ons helpen bij het maken van goede keuzes voor de toekomst van de bibliotheek. Wat vinden kinderen belangrijk? Het gaat ons ongetwijfeld waardevolle inzichten opleveren. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws over het opzetten van de kinderraad.

Innovatiemiddag voor relaties

Op 15 november organiseren we een innovatiemiddag voor onze relaties. Het event staat in het teken van samenwerking en innovatie. Aan de hand van een aantal concrete vragen nodigen we onze subsidiegevers en/of samenwerkingspartners uit om met ons mee te denken en samen voorstellen te formuleren om tot uitvoering te brengen. Zo komen we tot nog betere resultaten en afspraken voor de toekomst! 

Biblionet Drenthe

Samen met onze collega's bij Biblionet Drenthe bekijken we momenteel welke efficiency kansen en samenwerkingsmogelijkheden er zijn voor onze beide bibliotheekorganisaties. Waar mogelijk zullen we in de (nabije) toekomst steeds vaker onze krachten bundelen. 

 

Delen

X
Image CAPTCHA