Warffum krijgt afhaalpunt

Begin juni zijn wij samen met gemeente Het Hogeland in gesprek gegaan met onze leden. We waren erg benieuwd naar de wensen en behoeften van onze leden, na de sluiting van de bibliotheek in Warffum. We hebben fijne en inspirerende gesprekken gevoerd. Dit heeft geresulteerd in het realiseren van een afhaalpunt op de plek van de voormalige bibliotheek.

Afhaalpunt Warffum

Bij een afhaalpunt kun je als bibliotheeklid titels afhalen die je online hebt gereserveerd. Zo houden we de bibliotheek enigszins dichtbij. Afhaalpunt Warffum opent maandag 2 augustus. Vanaf dat moment is het afhaalpunt iedere maandag geopend van 14.00 tot 16.00 uur.  

Adres

Afhaalpunt Warffum
Westervalge 5a
9989 EB Warffum
biblionetgroningen.nl/warffum
Vanaf 2 augustus, iedere maandag: 14.00 - 16.00 uur

Titels online reserveren

Je kunt boeken, maar bijvoorbeeld ook dvd's en games reserveren. Wij zetten ze dan voor je klaar in een door jou gekozen vestiging. En dat kan vanaf 2 augustus dus ook in Warffum. Zo reserveer je een titel:

Staat een reservering voor je klaar, dan krijg je van ons een e-mail. Vul daarom je e-mailadres in of controleer deze bij persoonlijke gegevens in Mijn account. Reserveringen voor een afhaalpunt worden door ons op je pas gezet en blijven 7 dagen voor je klaarstaan bij de betreffende afhaallocatie.

Afhaalpunt

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA