Top 3 vakantieboeken van Ina

De zomervakantie is voorbij, in die periode leest men vaak meer boeken, net zoals Ina.  

Ina is werkzaam in de Bibliotheek Vlagtwedde en is leesconsulent van de bibliotheek op de basisscholen in Zuid-Westerwolde. Zij heeft in de zomervakantie verschillende boeken gelezen en heeft daaruit een top 3 gemaakt, die vind je hieronder. 

 

Ciao Sicilia | Marelle Boersma 

Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar nooit gevonden wordt

. 

Drone | Bert-Jan Kazemier 

In zijn debuutthriller ‘De man in het midden’* (2014) verhaalt auteur Bart-Jan Kazemier (1979) van de corruptie en de intriges in het medialandschap. ‘Drone’, zijn tweede thriller, handelt over de politiek, defensie en de inlichtingendiensten en hoe iemand tot staatsvijand kan worden wanneer die in het bezit komt van gevoelige informatie.

 

 

Panda wil een vriendje | Jonny Lambert 

Diep in het koele bos woont een eenzame panda. Hij wil graag vriendjes worden, maar hij weet niet hoe dat moet. Misschien kan hij van de andere dieren leren wat hij moet doen... Een bemoedigend verhaal over vriendjes maken en jezelf zijn. Een prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

Reserveer hieronder de boeken!

Ciao Sicilia https://collectie.biblionetgroningen.nl/iguana/www.main.cls?surl=search&...
Drone: https://collectie.biblionetgroningen.nl/iguana/www.main.cls?surl=search&...
Panda wil een vriendje: https://collectie.biblionetgroningen.nl/iguana/www.main.cls?surl=search&...

Delen

X
Image CAPTCHA