Tip voor ouders van jonge kinderen: bekijk dit webinar

Maak jij je ook wel eens zorgen over de schermtijd van je kind en worstel je met het vinden van een goede balans? Bekijk dan het webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’, dat op woensdag 31 maart werd uitgezonden. Denise Bontje van Mediasmarties neemt je mee in het media-aanbod voor jonge kinderen.

Praktische tips en antwoord op vragen

Denise laat in het webinar zien hoe jij je peuter of kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met media zonder de balans uit het oog te verliezen. Ze gaat hierbij in op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten. Ook krijg je praktische tips en antwoord op vragen, zoals: Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? En hoe zorg je voor de nodige balans?

Media Ukkie Dagen 2021

Tijdens de Media Ukkie Dagen van 26 maart t/m 2 april 2021 werd aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar. Je kon aan de slag met het ‘Mediamomentje van de dag‘ of een van de vele online activiteiten bezoeken.

Meer over dit onderwerp

Toolkit Mediaopvoeding 

Mediasmarties

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA