Tijdelijke sluiting en verhuizing Bibliotheek Bellingwolde

Vanwege de verbouwing van Multifunctioneel Centrum (MFC) De Meet, verhuist Bibliotheek Bellingwolde tijdelijk naar het naastgelegen Dollard College, Dorpsplein 7. De bibliotheek is van 22 t/m 26 mei gesloten in verband met de verhuizing. Vanaf dinsdag 30 mei is de bibliotheek open op de nieuwe locatie, met gewijzigde openingstijden en een ander telefoonnummer. 

Nieuwe openingstijden en telefoonnummer

Vanaf dinsdag 30 mei a.s. zijn de openingstijden:
Dinsdag van 15.15 tot 20.00 uur 
Woensdag van 15.15 tot 18.00 uur
Vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.
Op maandag en donderdag is de bibliotheek gesloten. 

Vanaf 30 mei is het nieuwe telefoonnummer van de bibliotheek: 088-506 1900.

Aanleiding verhuizing

Aanleiding van de tijdelijke verhuizing is de verbouwing van het MFC De Meet waar ook de bibliotheek onderdak heeft. De Meet krijgt een volledig nieuw aangezicht. Bezoekers gaan straks bij binnenkomst door de centrale ingang via de bibliotheek naar de overige ruimtes. Dit betekent dat de bibliotheek open is als De Meet ook open is. Met deze centrale plek en ruimere indeling wordt de bibliotheek een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Informatieavond

Op woensdagavond 10 mei houdt de gemeente vanaf 19.30 uur in De Meet een informatieavond over het totale bouwproject van het Multifunctionele Centrum. Hier wordt ook duidelijk hoe de vernieuwde bibliotheek er uit gaat zien.
 

Tijdelijke sluiting en verhuizing Bibliotheek Bellingwolde

Delen

X
Image CAPTCHA