Succesvolle #Biebpizza challenge

Tijdens de afgelopen examenperiode hebben wij verschillende Groningse bibliotheken studieproof ingericht, speciaal voor eindexamenkandidaten. Zo konden de scholieren in alle rust studeren en zich focussen op hun eindexamen. En om het leren in de bibliotheek nóg fijner te maken, daagden we ze uit voor de #Biebpizza challenge. Door mee te doen, maakten ze kans op een pizza-luchtbed. Een leuke en welverdiende beloning na al dat harde studeren!

Twee van de winnaars deelden nog een mooie foto waarop zij heerlijk dobberen op de pizza-luchtbedden. 

Glansrijk Slagen

De Groningse actie sloot aan bij de landelijke campagne ‘De bibliotheek maakt je rijker’, waarvan ‘Glansrijk Slagen’ een onderdeel is. Tijdens deze online campagne lieten bibliotheken zien wat zij scholieren en studenten kunnen bieden om glansrijk te slagen. Lees hier het landelijke rapport waar ook onze #Biebpizza challenge in vernoemd wordt.

Studeren kan het hele jaar door!

Veel van onze bibliotheken lenen zich het hele jaar door uit als de ultieme studieplek. We hebben gratis wifi, stroompunten voor laptops, examenbundels, printers, kopieerapparaten en zelfs koffie en thee. Daarnaast bieden we gratis online cursussen aan voor bibliotheekleden en kan je in de bibliotheek oefenen voor je rijexamen op Theorie.nl

Delen

X
Wachtwoord vergeten?