Gruwel mee: het is tijd voor de Spannende Boeken Weken

Je vakantie begint met boeken en dus met een bezoek aan de bibliotheek. Op 1 juni start het Zomerlezen met de Spannende Boeken Weken. Want wat is er nou fijner dan in een hangmat of aan het strand volledig op te gaan in een spannend boek?

Altijd en overal

De spannende boeken leen je natuurlijk in de (online) bibliotheek. Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot een wereld aan leesplezier. Geniet van de mooiste e-books en luisterboeken. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Er staan meer dan 22.000 e-books en zo'n 2.200 luisterboeken voor je klaar waar je uit kunt kiezen. Het aanbod wisselt, zodat we je steeds verrassende titels kunnen bieden. We doen ons best om je steeds blij te maken met nieuwe luisterboeken en e-books.

BookSpot Gouden Strop & BookSpot Schaduwprijs

De BookSpot Gouden Strop en de Bookspot Schaduwprijs worden jaarlijks uitgereikt aan het begin van de Spannende Boeken. De Bookspot Gouden Strop voor het beste Nederlandse spannende boek is dit jaar gewonnen door Samantha Stroombergen met het boek De Witte Kamer. De Bookspot Schaduwprijs voor het beste Nederlandse thrillerdebuut ging naar Erik Betten met Quarantaine. In de jury zat niemand minder dan onze eigen Lilian Hulzebos van Bibliotheek Westerwolde. Lees hier over haar avonturen.

Delen

X
Image CAPTCHA