Schrijver Erik Betten vertelt over Quarantaine in eerste livestream Boekeloere

Er is een kwaadaardige bacterie uitgebroken. Heel Groningen moet in quarantaine. Hier gaat het over in het boek Quarantaine. Op 10 juni 2020 ging Arno van der Heijden in gesprek met de schrijver Erik Betten tijdens de eerste livestream van boekenclub Boekeloere.

Deelnemers bepalen mee

Wie een vraag had aan de schrijver kon deze insturen tijdens de livestream. Boekeloere is een boekencommunity op Facebook waar iedereen aan mee kan doen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. De leden kunnen stemmen op boeke die vervolgens gezamenlijk worden gelezen. Boekeloere is er zo voor iedereen met een hart voor boeken. De afgelopen weken konden de leden van de groep volop meepraten over de gebeurtenissen uit Quarantaine. Wie een vraag had aan de schrijver, kon deze insturen tijdens de livestream.

Erik Betten verklapt titel nieuwste boek

In de livestream vertelde Erik Betten onder andere over de gelijkenis die zijn boek vertoont met de huidige coronacrisis. Hij noemde ook enkele van zijn favoriete thrillerschrijvers. De kijkers van de livestream kregen zelfs een primeur: de schrijver kondigde de titel van zijn nieuwste boek aan.

De herinnerde soldaat van Anjet Daanje

Op 1 juli vindt er een livestream plaats met schrijver Anjet Daanje. De leden van Boekeloere lezen de komende weken haar boek De herinnerde soldaat. Wil je ook meelezen en bijdragen aan de gesprekken? Ga dan naar de Facebookpagina van Boekeloere.

 

 

In het interview werd onder andere gesproken over: 

  • De aardbevingsproblematiek in Groningen
  • Het Noorden van Nederland tegenover het Westen
  • Wat Erik Betten vindt van de actualiteit in Quarantaine
  • De favoriete thrillerschrijvers van Erik Betten
  • De titel van het nieuwste boek van Erik Betten

 

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA