Open Dag Bibliotheek Veendam trekt meer dan 1000 bezoekers

Afgelopen zaterdag gingen de deuren van de vernieuwde Bibliotheek Veendam weer open voor publiek. Er was volop belangstelling en we kregen hele leuke en positieve reacties. Vanaf nu werken we in Bibliotheek Veendam met de formule 'Ontmoet, leer en ontdek!'. Dit houdt in dat er veel meer ruimte is voor ontmoeting en activiteiten in de bibliotheek. Zoals workshops waarbij je van alles kunt ontdekken in De Fabriek, cursussen gericht op taal- en computervaardigheden en nog veel meer!

Uitreiking certificaten

Om 14:00 uur was er een speciaal moment voor alle nieuwe vrijwilligers van het Taalhuis in Bibliotheek Veendam. Zij kregen van wethouder Bert Wierenga hun welverdiende certificaat uitgereikt. Stuk voor stuk hebben de vrijwilligers zich de afgelopen tijd bekwaamd in het helpen van volwassenen die willen leren lezen en schrijven. Ook vanaf deze plek: gefeliciteerd allemaal en veel succes met jullie goede werk!

Fotoverslag 

Tussen 10:00 en 17:00 uur kwamen er meer dan 1000 bezoekers langs op de Open Dag. Er was van alles te zien en te beleven. Het fotoverslag hieronder geeft daar een goede indruk van.

Meer foto's zien? Kijk op onze Facebook pagina!

Delen

X
Wachtwoord vergeten?