Genomineerden NS Publieksprijs bekend

Gisteravond zijn ze bekendgemaakt: de genomineerde boeken voor de NS Publieksprijs! En daarmee is ook de stemperiode gestart. Tot woensdagavond 21 november kun je stemmen op je favoriete Nederlandstalige boek. Welk boek er met de prijs vandoor gaat? Dat wordt 21 november tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door bekendgemaakt. 

En de genomineerden zijn…

De nominatielijst voor de NS Publieksprijs bestaat elk jaar uit de 6 bestverkopende boeken. Dit jaar zijn dat Dagboek van een getuige van Astrid Holleeder, De heilige Rita van Tommy Wieringa, Het beste wat we hebben van Griet Op de Beeck, Nazomer van Esther Verhoef, Stromboli van Saskia Noort en Zolang er leven is van Hendrik Groen. 'Dagboek van een getuige' is ook als e-book te leen en 'Zolang er leven is' hebben we ook als luisterboek en grootletterboek in onze collectie. Het boek met de meeste stemmen krijgt de titel Boek van het Jaar.

Stemmen op een niet-genomineerd boek

Staat jouw favoriete boek niet op de nominatielijst? Geen probleem! Je kunt ook op een niet-genomineerd boek stemmen, mits dat boek aan de voorwaarden voldoet. Kijk voor de voorwaarden op de website van de NS Publieksprijs.

Genomineerden NS Publieksprijs bekend

Delen

X
Image CAPTCHA