Nieuw: telefonisch boeken reserveren

Vanaf vandaag kun je als lid van de bibliotheek ook telefonisch boeken reserveren. Dit is een nieuwe service, naast de bestaande afhaal- en bezorgservice die wij bieden. 

Hoe werkt telefonisch reserveren?

Onze klantenservice is bereikbaar op 088 50 61 900 van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Houd het bibliotheekpasje bij de hand en geef de gewenste titel(s) door. Niet iets specifieks in gedachten? Geef dan een voorkeur door voor een bepaald onderwerp of genre. Onze collega's zoeken vervolgens tot maximaal 5 geschikte boeken uit die op een afgesproken moment opgehaald kunnen worden. 

Voor wie is deze service bedoeld? 

We verwachten dat deze service met name fijn is voor leden die minder digitaal vaardig zijn. Zij vinden het lastig om boeken te reserveren via de website. Normaal gesproken komt deze groep mensen langs in de bibliotheek om iets uit te zoeken, maar dat kan nu niet. 

Ook andere leden kunnen ons bellen. Bijvoorbeeld ouders die graag wat leuke prentenboeken of leesboeken willen lenen voor hun kind(eren). Als je via de klantenservice doorgeeft wat de leeftijd van de kind(eren) is, dan zoeken wij vijf prenten- of kinderboeken voor jullie uit. 

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA