Hulp bij installeren CoronaMelder app

De CoronaMelder app is sinds zaterdag 10 oktober te gebruiken voor heel Nederland. Deze app geeft een seintje als je in de buurt bent geweest van iemand die is besmet met corona. Je kan zelf kiezen of je deze app wel of niet op je telefoon wilt. Het downloaden van de app is altijd vrijwillig. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil dat zoveel mogelijk Nederlanders de app downloaden en voert hiervoor campagne. Bibliotheken hebben een ondersteunende rol en geven informatie en hulp bij installatie en gebruik.

Hulp nodig?

Wil je de app downloaden maar vind je het lastig? Vraag dan een familielid of bekende om te helpen. Of kijk in onze agenda wanneer er bij jou in de buurt een 'Spreekuur Hulp bij de app CoronaMelder' is. Het is ook mogelijk om te bellen met de Helpdesk CoronaMelder op 0800-1280. Daar kun je bovendien terecht met technische vragen over de app.

Meer weten?

Op coronamelder.nl vind je alles wat je wilt weten over de app. Bijvoorbeeld dat CoronaMelder niet om je persoonsgegevens vraagt. De app weet dus niet je naam, niet je e-mailadres en niet je telefoonnummer. Ook werkt CoronaMelder niet met locatiegegevens (GPS). De app weet dus niet wie je bent of waar je bent.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA