Hoera! De e-booksapp is vernieuwd

Onze e-booksapp is vernieuwd. Met deze vernieuwing zijn de problemen die we een poosje ondervonden met de app gelukkig opgelost. Nieuw is dat je nu ook volledig geïllustreerde e-books kunt lezen. Bovendien heeft de app een nachtstand.

Waarom e-books?

Als bibliotheeklid kun je gratis (en legaal) e-books lenen via de online Bibliotheek. Maak een keuze uit meer dan 20.000 e-books, zoals thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken. En het voordeel? Je kunt direct beginnen met lezen.

De keuze is reuze

Er valt steeds iets nieuws te ontdekken want het aanbod wordt elke maand vernieuwd. Je bepaalt zelf hoe je een e-book leest. Dit kan via de smartphone of tablet, op de e-reader of op de computer. Een geleend e-book verdwijnt vanzelf na 3 weken.

Veranderingen

De problemen die sommige gebruikers in de oude app hadden, zoals het verschijnen van lege pagina's, zijn verholpen. E-books met afbeeldingen komen in de vernieuwde app beter tot hun recht. Deze app is gebouwd om e-books van het type ‘ePub3’ te ondersteunen. Dit is het type waarin prentenboeken en andere geïllustreerde e-books verschijnen. Ook heeft de app twee nieuwe standen: de nachtstand en de sepiastand. Deze maken het lezen prettiger en minder belastend voor de ogen.

Aan de slag

De e-booksapp is te downloaden in de App Store of in Google Play. De boeken zijn te downloaden via de online Bibliotheek. Inloggen kan met je bibliotheekaccount. De gedownloade boeken verschijnen daarna in de app op je computer, tablet of telefoon. Na drie weken verdwijnen de boeken automatisch van de boekenplank. 

De vernieuwde e-booksapp

Delen

X
Image CAPTCHA