Gratis online cursus: ‘Stap in de online wereld van je kind’

De online wereld verandert razendsnel en de rol van digitale media in het gezin en op school wordt steeds groter. Ongeveer een kwart van de ouders maakt zich wel eens zorgen over de (media)opvoeding en de helft hiervan voelt zich regelmatig tekortschieten. Daarom kun je als ouder, opvoeder of leerkracht meedoen aan een gratis eLearning: ‘Stap in de online wereld van je kind’.

Neem een kijkje in hun digitale wereld

Deze gratis online cursus biedt je een kijkje in de digitale wereld van kinderen van 8 tot 12 jaar. In 8 hoofdstukken, in de vorm van filmpjes, websites en artikelen ontdek je de populaire sites, veelgebruikte social media en apps onder deze jonge doelgroep. Je krijgt inzicht in de mogelijke gevaren én mogelijkheden die online media bieden voor school. Kinderen kunnen in de bibliotheek terecht voor het inloopspreekuur Skoolzone en werkstukken & spreekbeurten.

Aanmelden voor de online cursus

De deadline van 27 september is inmiddels verlopen. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.
Als lid van de bibliotheek kun je ook elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Leer een taal of begin een nieuwe hobby. Wat wil jij nog eens leren? Bekijk dan het overzicht met alle online cursussen.

Ambitie Biblionet Groningen

Biblionet Groningen daagt alle inwoners uit de provincie Groningen uit om zichzelf te ontwikkelen. De (digitale) wereld verandert razendsnel. Stap daarom in de online wereld van je kind en ontdek hun nieuwe manier van leren.

Delen

X
Image CAPTCHA