Even voorstellen: Odile Kaiser, nieuwe manager bedrijfsvoering

Per 1 januari is Odile Kaiser bij ons in dienst als manager bedrijfsvoering. Zij maakt sindsdien samen met Arend Middelveld (bestuurder) en Jacqueline Roelofs (manager bibliotheken) deel uit van ons managementteam. We heten haar van harte welkom! 

Even voorstellen

“Mijn naam is Odile Kaiser, sinds juli 2016 woon ik met mijn gezin in Gasselternijveenschemond. Oorspronkelijk ben ik opgeleid voor het mooie vak van dierenarts, maar dat heb ik door omstandigheden niet kunnen uitoefenen. Mijn achtergrond ligt bij de Rijksoverheid, waar ik de laatste jaren functies in de bedrijfsvoering en ICT had. Dit deed ik bij verschillende (Haagse) onderdelen van de Rijksoverheid. Mijn laatste standplaats was het Centraal Justitieel Incassobureau in Leeuwarden.

Overstap

Na 20 jaar Rijksdienst heb ik besloten om de overstap te maken naar een andere branche. Enerzijds omdat ik naast wonen, ook graag in de regio wil werken. Anderzijds omdat ik graag zichtbaar maatschappelijk relevant werk doe. En dat is het werk van Biblionet Groningen zeker!

Motto

Mijn visie komt het best tot uitdrukking in een vijftal motto's, die de rode draad vormen in mijn werk. Ik deel graag één van die motto’s op deze plek: Wonderen maak je samen. Ik geloof dat we door gebruik te maken van ieders capaciteiten en talenten, meer kunnen bereiken dan de som der delen. Teamwork, kennisdelen en netwerken vormt een vast onderdeel van mijn aanpak.

Kennismaken

De komende weken staan in het teken van vele kennismakingen. Ik zie er naar uit om collega’s, vrijwilligers en samenwerkingspartners te ontmoeten. Ondertussen ben ik al volop bezig met de uitdagingen die er liggen bij Biblionet Groningen. Heel graag tot ziens!”

Delen

X
Image CAPTCHA