Digitaal Talent Dag: voorbereiden op een digitale toekomst

Onze samenleving en economie digitaliseren. Dit brengt niet alleen kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Tijdens de Nederland Digitaal Top van 16 tot en met 19 maart kunnen bedrijven, wetenschappers en maatschappelijke organisaties kennis uitwisselen, elkaar inspireren en uitdagen. Op maandag 16 maart is de Digitaal Talent Dag. Die dag staat in het teken van hoe we ons bestaand en toekomstig talent optimaal kunnen voorbereiden op de steeds verdergaande digitalisering. Biblionet Groningen is hierbij aanwezig.

Deelname Biblionet Groningen

Biblionet Groningen staat die dag op de innovatiemarkt met de VR-training BLIC. Dit is een training voor professionals ten aanzien van laaggeletterdheid. Bezoekers krijgen de gelegenheid om een VR-bril op te zetten en een kijkje te nemen in het leven van een laaggeletterde. Daarnaast geven we, samen met de  Koninklijke Bibliotheek, een workshop over het Informatiepunt digitale overheid en maken we onderdeel uit van de workshop van Rijksuniversiteit Groningen. Meer informatie over het programma vind je op https://www.nederlanddigitaal.nl/conferentie-nederland-digitaal/maandag-16-maart-digitaal-talent-dag of download de app: ‘Conferentie Nederland Digitaal’.

Digitalisering

Biblionet Groningen heeft naast BLIC nog een veel groter digitaal aanbod. Zo bieden we cursussen Digisterker en Klik&Tik, organiseren we eLAB-activiteiten en houden we digi-spreekuren.  

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA