Corona-update: bibliotheken dicht, afhalen en inleveren wel mogelijk

Maandagavond 14 december heeft premier Rutte een volledige lockdown aangekondigd. Dit betekent dat al onze bibliotheken momenteel gesloten zijn. De sluiting duurt tot en met dinsdag 19 januari 2021.

Reserveringen afhalen en boeken inleveren kan wel

Vanaf woensdag 16 december kun je wel reserveringen afhalen en geleende boeken inleveren op bepaalde tijdstippen. Uiteraard zorgen we ervoor dat het afhalen en inleveren coronaproof verloopt. Dit betekent onder meer dat we extra letten op afstand houden en hygiëne. 

Tip: bezorgservice voor kwetsbare bibliotheekleden

Val je onder de corona risicogroep? Dan wil of kun je misschien niet zelf naar de bibliotheek komen. In dat geval bieden we de bezorgservice aan.

Doe mee met online activiteiten

De online deuren van de bibliotheek staan altijd open. Gelukkig kun je ook vanuit huis de bibliotheek gebruiken om te ontmoeten, te leren en te ontdekken. Of je lid bent of niet, online is er veel te beleven. Bekijk ons online aanbod en doe mee!

Meer informatie over het coronavirus

Voor meer informatie over het coronavirus (covid-19) lees de berichtgeving van de NOS, bekijk de website van het RIVM of beluister de heldere uitleg van Steffie.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA