Collega genomineerd als Beste Bibliothecaris van Nederland

Onze collega Jolanda Robben is genomineerd voor de jaarlijkse verkiezing Beste Bibliothecaris van Nederland. We zijn erg trots op haar! De twee andere genomineerden zijn: Meike Boertjes van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken en Marjolein Hordijk van Bibliotheek Gelderland Zuid.

Jury 

De jury heeft Jolanda uitgekozen omdat ze als geen ander kinderen enthousiast maakt voor lezen. Bovendien organiseert ze volop activiteiten waarbij kinderen 21e eeuwse vaardigheden ontwikkelen. Een succesvol voorbeeld van Jolanda's werk is het project Scoor een Boek!. Dit heeft zij in 2012 opgezet in Veendam. Inmiddels is het uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend, landelijk leesbevorderingsproject waar duizenden kinderen aan meedoen. 

Vanaf oktober stemmen

De stemperiode voor de verkieing De Beste Bibliothecaris van Nederland loopt van 1 tot en met 31 oktober. Via Bibliotheekblad.nl kan er in deze periode gestemd worden op Jolanda of op een andere genomineerde. Wie er uiteindelijk wint? Dat bepalen de stemmers en de vakjury samen. De winnaar wordt in november bekendgemaakt.

 

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA