Boekenweek: Verboden Vruchten, weersta jij de verleiding?

Van 25 maart tot en met 2 april is het Boekenweek. Tijdens de Boekenweek vind je in onze bibliotheken op een thematafel alle boeken die aansluiten bij het thema van dit jaar: 'Verboden vruchten'. Bovendien organiseren wij ter ere van de Boekenweek op dinsdagavond 28 maart twee activiteiten. Herman Koch schrijft het Boekenweekgeschenk 2017, het heet 'Makkelijk leven'. Het Boekenweekgeschenk is verkrijgbaar in de boekhandels na aankoop van 12,50 aan Nederlandstalig boeken.

Arno van der Heyden - Bibliotheek Hoogezand

Een uniek programma bomvol verboden vruchten, boeken, muziek en andere verleidingen. Geïnspireerd op het thema van de Boekenweek. Met live bereidde lekkernijen van Dennis Cooking Place! Bomvol verboden vruchten, boeken, muziek en ander verleidingen.

Connie Palmen in Stadskanaal

In het kader van de Boekenweek schreef Connie Palmen het essay 'De zonde van de vrouw'. Palmen gaat op tournee door het land en komt op uitnodiging van Bibliotheek Stadskanaal op dinsdag 28 maart naar Theater Geert Teis. Ze leest voor uit eigen werk en wordt geïnterviewd door Annette Timmer.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA