Boekentips uit Stine boekt Sterren

Zaterdag 6 oktober was de 5e aflevering van Stine boekt Sterren op televisie. In dit nieuwe boekenprogramma praat filosofe Stine Jensen op het strand bij Wijk aan Zee over een boek met iemand die ze bewondert. Welk boek besproken wordt? Dat bepaalt Stine zelf. Voorafgaand aan elke aflevering zoekt ze voor haar gast een te lezen boek uit dat volgens haar bij die gast past.

Afgelopen zaterdag was journaliste en documentairemaakster Fidan Ekiz te gast en stond de thriller 'Het huwelijkspact' van Michelle Richmond centraal. In deze spannende thriller gaat het om de vraag: ‘Hoe ver ga jij om je huwelijk te redden?’ Benieuwd? Wij hebben Het huwelijkspact in de collectie.

E-books

Een aantal van de bij Stine boekt Sterren besproken boeken is bij Biblionet Groningen ook als e-book te leen. Leer ons stil te zitten van Tim Parks bijvoorbeeld, waarover Stine sprak met schrijver Abdelkader Benali, en Peachez, een romance van Ilja Leonard Pfeiffer: het boek dat ze uitkoos voor illusionist Hans Klok.

Aflevering volgende week

De laatste aflevering van Stine boekt Sterren is zaterdag 13 oktober om 18:05 uur te zien op NPO 2. Stine’s gast is dan cabaretier Emilio Guzman, die met Stine in gesprek zal gaan over het boek Waar is mijn speer van Tim Samuels.

E-books bij Biblionet Groningen

Delen

X
Image CAPTCHA