Bibliotheken gaan weer open vanaf donderdag 19-11

Gisteravond maakte premier Mark Rutte bekend dat bibliotheken vanaf donderdag 19-11 weer open mogen. Je bent vanaf morgen dus weer van harte welkom tijdens onze openingstijden. Ook kunnen er weer activiteiten doorgaan, bekijk in onze agenda welke dat zijn. Er gelden nog steeds corona-maatregelen.

Corona-maatregelen

  • Het dragen van een mondkapje is gewenst (vanaf 1 december a.s. verplicht)
  • Reserveren voor een bibliotheekbezoek is niet nodig. Pak bij binnenkomst een toegangsitem zodat we het maximale aantal bezoekers kunnen reguleren.
  • Houd 1,5 meter afstand en blijf thuis bij verkoudheidsklachten en koorts
  • We maken de bibliotheek (incl de computers, leestafels) extra goed schoon
  • De koffieautomaat kan niet gebruikt worden
  • Toiletten blijven toegankelijk

Bezorgservice

Behoor je tot de corona-risicogroep? Dan wil of kun je misschien niet zelf naar de bibliotheek komen. In dat geval kun je gebruikmaken van de bezorgservice.

Nederland Leest-cadeau

De campagne Nederland Leest is met twee weken verlengd. Zolang de voorraad strekt, kun je t/m half december het gratis Nederland Leest cadeauboek komen ophalen. Dit jaar is dat Het zwijgen van Maria Zachea, geschreven door Judith Koelemeijer.

Ontdek de bibliotheek online

De online deuren van de bibliotheek staan altijd open. Gelukkig kun je ook vanuit huis de bibliotheek gebruiken om te ontmoeten, te leren en te ontdekken. Of je nou lid bent of niet, bij ons is er veel te beleven. Bekijk ons volledige online aanbod

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA