Bibliotheken blijven vanaf maandag 16 maart dicht

Biblionet Groningen volgt nauwgezet het actuele corona-nieuws. We houden ons aan de richtlijnen van de Veiligheidsregio, het RIVM en de GGD.

Vanaf maandag 16 maart gaan de 37 bibliotheken van Biblionet Groningen niet open. Het tijdelijk sluiten van de bibliotheken is voor de bescherming van onze leden, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers het enige besluit dat we konden nemen. We vertrouwen op begrip en medewerking.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Je kunt vanaf maandag 16 maart tot en met dinsdag 28 april niet naar de bibliotheek toe. Je kunt wel gebruik blijven maken van de online bibliotheek

Maar ik heb boeken in huis. Hoe moet ik die inleveren?

Boeken en andere media hoef je tot en met 28 april niet in te leveren. Wij hebben boetevrije bibliotheken. Ook in deze situatie hoef je geen boetes te betalen over boeken die later worden ingeleverd.

Ik heb mij aangemeld voor een activiteit in mijn bibliotheek. Hoe gaat dat?

Alle activiteiten tot 1 juni gaan niet door. Als je je al voor een activiteit had aangemeld, dan informeren we je daar persoonlijk over.

Ontdek de digitale diensten van de bibliotheek

Voor jong en oud hebben onze bibliotheken veel digitale diensten. Van De Voorleeshoek met voorleesfilmpjes en de Jeugdbibliotheek voor basisschoolleerlingen tot e-books voor alle leeftijden. Je kunt ook nog steeds gebruik maken van de Luisterbieb, waar tijdelijk zelfs extra luisterboeken aan zijn toegevoegd.

Heb je vragen?

Je kunt je vraag digitaal stellen aan onze klantenservice

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA