Bekijk ons nieuwe onderwijsaanbod schooljaar 2017-2018

Met trots presenteren wij ons vernieuwde onderwijsaanbod voor basisscholen. De lesprogramma's zijn stuk voor stuk leuk om te doen voor kinderen en bovendien reuze leerzaam. Leesplezier, informatievaardigheden en heel veel 21th century skills komen aan bod. Nieuw is dat basisscholen in de provincie Groningen komend schooljaar kunnen meedoen met de Jeugdkrakercompetitie, de MediaMasters game en de Mediabattle.

Bestellen

Leerkrachten kunnen de programma's bestellen door het formulier in te vullen en te mailen naar één van onze medewerkers. In dit overzicht staat wie ons aanspreekpunt is per gemeente. We wensen alle kinderen die mee gaan doen met één of meerdere programma's alvast heel veel plezier!  

Bekijk hier alle programma's voor groep 1 t/m 8.

Enthousiasmepeiling

Om te bepalen welke verbeteringen wij konden doorvoeren in ons onderwijsaanbod, hebben wij een peiling gehouden onder 126 leerkrachten in de provincie Groningen. De input die deze peiling opleverde was heel nuttig bij het uitkiezen van nieuwe lesprogramma's. Zo bleek uit de peiling dat er veel vraag is naar kennis, inspiratie en expertise op het gebied van leesbevordering, mediavaardigheden en het ontwikkelen van de 21ste eeuwse vaardigheden van kinderen. Hier hebben wij in de uitwerking van ons aanbod rekening mee gehouden. In de loop van het schooljaar gaan wij de leerkrachten opnieuw benaderen om te kijken of ze tevreden zijn met ons nieuwe aanbod.  

 

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA