618 gezinnen bij Scoor een Boek! Thuiseditie

De Scoor een Boek! Thuiseditie is in volle gang. De afgelopen periode hebben maar liefst 618 gezinnen/teams zich aangemeld. Een prachtig aantal! 

Gouden ballen verzamelen

De komende 5 weken doen de gezinnen mee aan weekopdrachten. Door 3 van de 5 weekopdrachten te doen, verdienen ze een gouden bal. Lukt het een gezin om 5 gouden ballen te verzamelen? Het doel is om binnen het gezien samen plezier te beleven aan de opdrachten. De opdrachten aanpassen aan het gezin kan altijd. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk gouden ballen te scoren. 

Inschrijven

Het is mogelijk om ook - tijdens de periode van de Thuiseditie - nog een team aan te maken. De inschrijving blijft geopend, maar de Thuiseditie kent wel een vaste periode. Teams kunnen voorgaande opdrachten nog wel gaan doen. 

Over Scoor een Boek!

Scoor een Boek! is een jaarlijks terugkerend leesproject voor kinderen en ouders, dat lezen en sport aan elkaar verbindt. Daarom werken Bibliotheken en Eredivisie clubs samen. In de editie van 2019 lezen bijna 14.000 leerlingen in 6 provincies van februari tot en met april zoveel mogelijk boeken (‘scoren’). En thuis kunnen ze van 25 maart tot en met 30 mei aan de slag met de Thuiseditie.

Scoor een boek! Thuiseditie

Delen

X
Image CAPTCHA