Nederland Leest

Winterbloei van Jan Wolkers

Jan Wolkers was naast schrijver tevens een groot natuurmens: de natuur was voor hem een bron van bewondering en inspiratie. Zijn mooiste verhalen (waaronder niet eerder uitgegeven werk), dagboekfragmenten, gedichten, tekeningen en foto’s over de natuur zijn door biograaf Onno Blom bij elkaar gebracht en toegelicht in de cadeaubundel Winterbloei.

Dit boekje is de hele maand november gratis af te halen in de bibliotheek. Zowel voor leden van de bibliotheek als niet-leden. De teksten van Jan Wolkers worden vergezeld door persoonlijke en actuele columns van Aaf Brandt Corstius over duurzaamheid. Ronald Giphart, vaste ambassadeur van Nederland Leest, zal de bundel van een voorwoord voorzien.

Guerrilla gardening

Kom langs in de bibliotheek bij jou in de buurt voor leuke activiteiten tijdens Nederland Leest. Zo kun je bijvoorbeeld een zaadbommetje van allerlei verschillende bloemzaden komen maken. Deze kan je in een stukje saaie grond bij jou in de buurt gooien, zodat we gezamelijk onze leefomgeving meer kleur geven. Direct enthousiast? Kijk dan in de agenda wanneer de bibliotheek in jouw buurt een Guerrilla gardening activiteit organiseert!

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA