NL Leest- middag

In tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseffen we allemaal dat het duurzamer moet. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst? Daarover praten we met elkaar. In november. In de grootste leesclub: Nederland Leest. In de meest duurzame ontmoetingsplek: de bibliotheek. Leden en niet-leden van de bibliotheek kunnen een gratis boek in de bibliotheek ophalen. Woensdag 13 november organiseert Bibliotheek Stadskanaal een duurzaamheidsmiddag voor jong en oud. 

Wat kun je deze middag voor verschillende activiteiten doen?

- Wij gaan aan de slag met Guerilla Gardening: We maken de omgeving een beetje mooier en dragen bij aan de diversiteit in de natuur.Kinderen en volwassenen maken een zaadbom.

- We gaan in samenwerking met de gemeente jullie leren hoe je met afval om moet gaan, hoe ga je het afval bijv. scheiden en gooi je het weg.

- Bekend kunstenaar Machiel Braaksma komt langs! Help kunstenaar Machiel Braaksma mee met het maken van een blijvend kunstwerk voor de bibliotheek. Voor volwassenen en kinderen.

 

De gehele middag is vrij-inloop en zonder kosten.

Nederland Leest

Praat mee over het thema Duurzaamheid tijdens Nederland Leest 2019. Doe mee en krijg een boek!

> Lees meer

Delen

X
Image CAPTCHA