Een huis voor Harry: voorlezen en Botje Bij de robot

Kom luisteren naar het Prentenboek van het Jaar: ‘Een huis voor Harry’. Na het voorlezen gaan we kennismaken met Botje Bij. Botje Bij is het schattige robotje van de bibliotheek. Dit robotje is dol op verhalen en wil niets liever dan op zoek gaan naar Harry, Vera en alle andere dierenvriendjes. Kunnen jullie Botje Bij programmeren en op weg sturen door het verhaal?

Over Harry: Harry is een dikke kater met een klein hartje. Hij gaat liever niet naar buiten, want binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Voorlezen is altijd een klein feestje, én belangrijk voor de taalontwikkeling. Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen extra aandacht voor voorlezen met leuke activiteiten voor peuters en kleuters.

Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen: het grootste voorleesfeest van het jaar. Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk. Het ontwikkelt de taalontwikkeling en prikkelt de fantasie. Bovendien is het hartstikke leuk!

> Lees meer

Aanmelden

Bovenstaande ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor communicatie rondom deze activiteit.

Image CAPTCHA

Delen

X
Wachtwoord vergeten?
Image CAPTCHA