Voorleesfestival

Voorlezen is een feestje! Daarom organiseren de partners in Cultuurcentrum vanBeresteyn, in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2019, een Voorleesfestival voor peuters en kleuters. Kinderen en (groot)ouders kunnen genieten van verhalen, muziek, dans én theater.

 

Theater
Kom genieten van de theatervoorstelling Gonnie en Gijsje op stap. De theatervoorstelling  is  gebaseerd  op  de  prentenboeken  van  Olivier Dunrea. Gonnie  en  Gijsje  beleven in deze voorstelling een  muzikaal avontuur  voor  jong  en  oud.

Aanvang: 13.30 uur of 15.30 uur.

Bibliotheek
Doe mee met de leukste spelletjes. Luister naar het Prentenboek van het Jaar ‘Een huis voor Harry’, bouw een eigen kattenhuis, ga spoorzoeken door het gebouw of doe mee aan de inloopworkshop van kunstenares Heleen Wilkens.

Doorlopend: 13.00 tot 17.00 uur, m.u.v. de inloopworkshop van Heleen Wilkens (14.00 tot 16.00 uur).

Veenkoloniaal Museum
Kom in de foyer knutselen. Bij het Veenkoloniaal Museum kun je de mooiste, gekste en grappigste creaties maken.

Doorlopend: 13.00 tot 17.00 uur.

Muziek-, Dans en Theaterschool
Dansdocente Rianne Wiersma geeft tijdens het Voorleesfestival de dansworkshop ‘Een huis voor Harry’. Dans en zing mee met deze muzikale workshop gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar.

Aanvang: 14.30 uur en 16.00 uur.

Kaarten: https://www.vanberesteyn.nl/programma/voorleesfestival/.

Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen: het grootste voorleesfeest van het jaar. Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk. Het ontwikkelt de taalontwikkeling en prikkelt de fantasie. Bovendien is het hartstikke leuk!

> Lees meer

Delen

X
Wachtwoord vergeten?