Marketing- en communicatiemedewerker

Deze vacature is inmiddels gesloten. Je kunt niet meer reageren.

Wij zijn op zoek naar een energieke marketing- en communicatiemedewerker voor 28 uur per week die bijdraagt aan het creëren van meer bekendheid van ons mooie werk. Biblionet Groningen is de netwerkorganisatie van 40 bibliotheken in de provincie Groningen. In onze bibliotheken kunnen alle inwoners van provincie Groningen zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en cultuur beleven.

Aan de slag bij Biblionet Groningen

Ga je bij ons aan de slag, dan heb je zomaar 800 collega’s, waarvan 200 medewerkers en maar liefst 600 vrijwilligers. Samen zorgen we dat de bibliotheek een omgeving is waar mensen – van 0 tot 100 -  het plezier van lezen en leren ontdekken. Niets hoeft, alles mag. Je kunt bij ons studeren en werken, online een cursus volgen, of juist even ontspannen met een goed boek en een kop koffie. Ook hebben we al heel veel mensen geholpen (digi)taalvaardiger te worden, zodat ze beter kunnen meedoen in de maatschappij.

Kortom; de bibliotheek is het hart van stad of dorp, en een plek waar iedereen welkom is. En jij kan ons helpen bij het creëren van meer bekendheid van ons mooie werk.

Team Marketing & Communicatie

Binnen het team Marketing & Communicatie werk je samen met 5 andere collega’s. Eén van die collega’s is zwanger. Geweldig nieuws, maar dat betekent ook dat ze binnenkort met zwangerschapsverlof gaat. Daarom zijn we op zoek naar een marketing- en communicatiemedewerker die haar werk tijdelijk overneemt in de periode van 16 oktober 2017 tot 1 maart 2018.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand die sterk is in zowel taal als beeld. Jij bent de man of vrouw die verantwoordelijk is voor de redactie van (web)teksten en de vormgeving (DTP). Als marketing- en communicatiemedewerker schrijf je artikelen voor online en offline kanalen en voorzie je onze social media van pakkende en verfrissende content. Ook bemoei je je met e-mailmarketing.

Ons wensenlijstje

Natuurlijk hebben wij een wensenlijstje waar onze nieuwe collega idealiter aan voldoet. Wat wij belangrijk vinden? De match met het team en de organisatie! Als je solliciteert, dan weet jij van jezelf dat je een open, enthousiaste en communicatief vaardige collega bent. Bovendien heb je een afgeronde hbo-opleiding in marketing en/of communicatie en heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

En verder

  • Je bent innovatief, creatief en kunt goed plannen en organiseren
  • Je omarmt onze kernwaarden: leren door doen, samenwerken, kennisdelen en resultaten boeken
  • Je weet alles van digitale communicatie en hebt ervaring met een of meerdere CMS'en (bij voorkeur Drupal en/of Wordpress)
  • Programma’s als Indesign en Photoshop hebben geen geheimen voor jou
  • Je schudt probleemloos een pakkende tekst uit je mouw
  • Fotograferen is je hobby (of je hebt er gevoel voor) en je maakt de leukste filmpjes

Dit mag je van ons verwachten

Wat wij in de strijd gooien om jou te overtuigen bij ons te komen werken? Komt ie:

  • Afwisselend en enerverend werk met leuke collega’s, al zeggen we het zelf ;-)
  • De ruimte om je werk in te richten zoals jij denkt dat goed is. Concreet betekent dit dat je veel verantwoordelijkheid krijgt en je creativiteit de vrije loop mag laten
  • Een leuke, informele en open werksfeer waar ruimte is voor goede ideeën en eigen initiatief
  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform de cao openbare bibliotheken

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA