LuisterBieb

Van romans tot taalcursussen, van kinderboeken tot thrillers: met de LuisterBieb heb je toegang tot een groot aanbod aan verschillende luisterboeken. De LuisterBieb is er voor iedereen. Veel luisterboeken zijn gratis. Ben je lid van de bibliotheek? Door je bibliotheekpas te koppelen aan de LuisterBieb-app, krijg je toegang tot alle luisterboeken!

Altijd en overal van luisterboeken genieten

Duik diep in een spannend verhaal, terwijl je staat te koken. Of verdiep je in een college over het menselijk brein in de file naar je werk. Het kan allemaal met de LuisterBieb.

De LuisterBieb bevat honderden luisterboeken. Luisterboeken downloaden en beluisteren is heel makkelijk. Installeer de LuisterBieb-app. Vervolgens download je de luisterboeken via de app. Om de boeken te luisteren, heb je géén internet meer nodig. In de app zie je altijd het actuele aanbod of bekijk hier een overzicht.

 

Luisteren voor alle leeftijden

De LuisterBieb is er niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen en jongeren. Voor de allerkleinsten zijn er boeken van onder andere Woezel & Pip, basisschoolkinderen kunnen luisteren naar Brief voor de Koning van Tonke Dragt en voor scholieren hebben we de verzameling 'Luisteren voor je lijst'. Deze speciale verzameling voor vwo, havo en vmbo is voor een deel ook beschikbaar voor niet-leden.

Word online lid

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Meld je dan nu online aan! Tot 18 jaar is het bibliotheekabonnement gratis, volwassenen betalen slechts €4,50 per maand!  

Vragen over de LuisterBieb?

Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.

Delen

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA