Het bibliotheekabonnement biedt zo veel voordelen

  • Je kunt 25 titels tegelijk lenen en ook nog eens 10 e-books
  • Lenen en terugbrengen kan in alle vestigingen van Biblionet Groningen in de provincie én in de locaties van het Groninger Forum in de stad Groningen
  • Via de website zoek je in de collectie en kun je bovendien direct reserveren - gratis tot wel 5 titels tegelijk
  • Heb je na 4 weken de boeken nog niet helemaal uit? Geen probleem, je mag ze gerust nog iets langer houden: het abonnement is boetevrij  

Het bibliotheekabonnement heeft nog veel meer te bieden, zoals de luisterboeken-app LuisterBieb en Online cursussen

> Bekijk alle voordelen

...en dat allemaal voor maar € 4,- per maand (het bibliotheekabonnement is tot 18 jaar gratis*).

Ja, ik word lid!

Vul hieronder je gegevens in. Bevestig je aanmelding, kies de wijze waarop je wilt betalen en maak een wachtwoord aan. Woon je in Duitsland dan is het helaas niet mogelijk om online lid te worden.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de Klantenservice. Je kunt ook langskomen in de bibliotheek bij jou in de buurt: we helpen je graag.

Automatisch wordt de dichtstbijzijnde vestiging geselecteerd.
Je kunt eventueel zelf een andere vestiging kiezen. Als bibliotheeklid kun je lenen en terugbrengen in alle vestigingen van Biblionet Groningen in de provincie en in de locaties van het Groninger Forum in de stad Groningen.

Klik op Bevestigen om je aan te melden. Je ontvangt dan een e-mail met een activatielink en meer informatie over hoe je het abonnementsgeld kunt betalen.

Met je aanmelding ga je akkoord met het bibliotheekreglement

* Wil je je online aanmelden en ben je jonger dan 18 jaar of wil je je kind aanmelden? Kies dan bij Abonnement voor een Start abonnement. We vragen ter controle een iDeal-betaling van € 0,01.