Ontspanning

Lenen en lezen

Ben je op zoek naar een mooi verhaal, een leuke film of een spannende game? Bekijk dan onze ruime collectie boeken, dvd's, tijdschriften, games en luisterboeken. De actuele collectie is er helemaal voor jou als bibliotheeklid. Als je geen lid bent, mag je de titel(s) gebruiken in de bibliotheek zelf. Wil je titel(s) mee naar huis nemen? Dan is ons boetevrije abonnement echt iets voor jou, het kost slechts € 4,75 per maand. Het abonnement is tot 18 jaar gratis. 

Met het abonnement kun je niet alleen 25 titels per keer lenen. Je kunt ook e-books lenen, boeken luisteren met de LuisterBieb app en nog veel meer.

Ontspanning

Aanvragen

Kun je bij ons niet vinden wat je zoekt? Als lid kun je voor een klein bedrag boeken, cd's en dvd's aanvragen bij andere bibliotheken in Nederland.

> Lees meer

Abonnement

Met het abonnement leen je tot 25 titels en 10 e-books tegelijk. Je mag titels 4 weken in huis hebben. Een keertje wat later met inleveren? Je hoeft geen boete te betalen.

> Lees meer

Abonnement voor kinderen

Als lid van de bibliotheek mag je 25 titels tegelijk lenen en 4 weken in huis hebben. Een keertje wat later met inleveren? Je hoeft geen boete te betalen.

> Lees meer

App van Biblionet!

Met onze app kun je gemakkelijk boeken uit de collectie van Biblionet Groningen vinden en reserveren.

> Lees meer

Bibliotheek aan huis

Lees je graag, maar kun je niet zelf naar de bibliotheek te komen? Onze leden kunnen vrijwel overal gratis gebruikmaken van Bibliotheek aan huis.

> Lees meer

Boekeloere

> Lees meer

Boekspots

Een Boekspot is een boekenkast van ons allemaal. Kies een boek, lees een boek en deel een boek. Biblionet Groningen ondersteunt lokale Boekspots.

> Lees meer

Gastlenen

Leden van bibliotheken buiten de provincie Groningen mogen bij ons gastlenen. Gratis, tot 25 titels tegelijk, 4 weken lang en natuurlijk boetevrij.

> Lees meer

Klantenservice

Staat je vraag niet in het overzicht van veelgestelde vragen? Neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice is telefonisch (lokaal tarief) bereikbaar op: 088 50 61 900 of 06 21 63 59 59 (WhatsApp). Van maandag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur.

> Lees meer

Reserveren

Is de titel die je zoekt niet aanwezig in jouw vestiging? Je mag gratis tot 5 titels reserveren uit onze hele collectie en die van het Forum Groningen.

> Lees meer

Terugbrengen

Wat je ook bij ons leent: de leentijd is altijd 4 weken. Aan boetes doen we niet. We vertrouwen erop dat je wat je leent ook weer op tijd komt terugbrengen.

> Lees meer

TijdschriftenBieb

Geniet altijd en overal van je favoriete tijdschriften. Te lezen in de nieuwe tijdelijke gratis app TijdschriftenBieb.

> Lees meer

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA